Om foretagendet

Her kunne man sagtens skrive en masse floskler, klichéer og banaliteter, der beskriver, hvordan man mener, at man bare er så meget federe og anderledes end de tusindvis af andre bureauer, der findes rundt omkring i landet.

Men i stedet for en masse buzzwords og fyldord om den slags, vil jeg fokusere på, hvad jeg rent faktisk vil med det her foretagende.

Den altoverskyggende mission er at blive dét tekstbureau, du hiver fat i, når du ønsker at styrke det indholdsmæssige fundament for din virksomhed.

morten jeppesen

Vigtigheden af kvalitetsindhold

Formår du at lave gennemarbejdet indhold, hvor målet er at hjælpe og rent faktisk gøre modtageren klogere, så vil det i den grad komme dig til gavn på den lange bane. Det er det lange seje træk med velskrevet og udførligt indhold, der er den langtidsholdbare og levedygtige løsning.

Den nemme, kortsigtede og meget uholdbare løsning vil være at lave indhold, hvor din mission ikke er at hjælpe læseren, men hvor du i stedet udelukkende lefler for søgemaskinerne og skriver dét, du tror Google gerne vil høre. Det vil måske give dig nogle quick wins, men på længere sigt vil det være en dårlig og uholdbar løsning.

Skal du have skrevet knivskarpe og gennemarbejdede produktbeskrivelser og kategoritekster eller generelt bare tekster i alle afskygninger, skal dét her være stedet, du søger hen for at få hjælp af en kompetent freelance tekstforfatter.

Har du f.eks. brug for en engelsk oversætter, skal dét her også være stedet, du går hen for at få leveret kvalitetsoversættelser.

Det skal alt sammen ske med afsæt i princippet om ikke at springe over, hvor gærdet er lavest. Tiderne med sløsede, upersonlige og standardiserede SEO-tekster er forbi. Tekster skal skrives for at hjælpe læseren. Tekster skal ikke proppes med søgeord for at snyde Google til at tro, at dit indhold er godt, når det i virkeligheden ikke er spor godt.

Som nævnt er målet og ambitionen at være dét foretagende, du rækker ud til, når du vil skabe den fuldendte fortælling fra start til slut med alt, hvad det indebærer af planlægning, produktion og distribution af content.

Jeg fokuserer på det, jeg gør bedst, og det er at skabe content, der i sidste ende vækster din forretning.

Velkommen til.

Copy link